FAQ - bliv klogere

Aircondition service

 

  1. Her på siden kan du blive klogere på aircondition service. Du kan få svar på hvorfor aircondition service er vigtigt, hvad det indeholder hos CarService i Aarhus og hvad forskellen på aircondition og klimaanlæg er.
Læs mere

aircondition service

Hvorfor er aircondition service vigtigt?

Det er vigtigt at få foretaget airconditionservice løbende, idet din A/C med tiden bliver dårligere til at regulere temperaturen i din bil. Hvert år mister dit anlæg omkring 10% af dets kølemiddel. Det er helt normalt, når du konstant bruger din aircondition, men jo mere kølemiddel der forsvinder, jo større chance er der for at opnå udtørring eller skade kompressoren. Især hos el- og hybridmodeller kan tabet af kølemiddel være farligt.

Klimaanlægget er med til at køle batteripakken ned, mens bilen står til opladning. For at undgå at batteripakken ikke overopheder, er det derfor vigtigt, at din bils klimaanlæg er velfungerende. Det anbefales derfor, at du får undersøgt aircondition/klimaanlæg hyppigt.

En god tommelfingerregel er at få lavet airconditionservice hvert tredje år. Udover påfyldning af kølemiddel og inspektion af anlægget kan airconditionservice også bremse væksten af skimmel inde i anlægget - især om vinteren hvor der er store udsving i temperaturen, har skimmel gode forhold for at vokse. Har dit klimaanlæg skimmel, kommer du hurtigt til at lægge mærke til det, da dit klimaanlæg begynder at lugte. Dette problem kan airconditionservice også hjælpe med.

Der er med andre ord mange fordele ved service af din aircondition.
Kort sagt hjælper airconditionservice med at forlænge bilens levetid og sikre et sundt indeklima.

aircondition service

Hvad indeholder en aircondition service?


Hos os kan du få aircondition-service. Det koster 999kr., og her får du:

  • En grundig undersøgelse af dit anlæg
  • Påfyldning af kølemiddel
  • Sporemiddel
  • Klimakompressorolie

Ønsker du at få en dybere rengøring af dit klimaanlæg, kan du få påført kabinerens eller udskiftet dit pollenfilter. Finder vi en defekt i dit klimaanlæg, hjælper vi med at finde og udbedre fejlen til en fordelagtig pris. Hvis dit klimaanlæg er fuldstændig misvedligeholdt og har brug for en komplet udskiftning, kan vi også hjælpe med det.

Læs mere

AIRCONDITION SERVICE

Hvad er forskellen på aircondition og klimaanlæg?

En bil har enten et airconditionsystem eller et klimaanlæg installeret. Forskellen på de to er ikke så stor, når det angår servicering. Prisen på service af et airconditionsystem og et klimaanlæg er meget ens. Den største forskel ligger i, hvordan de to klimasystemer ændrer bilens temperatur.
Har du et klimaanlæg i din bil, enten fuldautomatisk eller to zone, indstiller du en bestemt temperatur, som bilen skal have. Herefter regulerer klimaanlægget selv temperaturen, så der bliver udsendt både varm og kold luft for at opretholde den ønskede temperatur.

Har du et airconditionsystem i din bil, er der behov for manuel regulering af temperaturen. Her indstiller du, hvilken temperatur luften skal have, og så fortsætter den med at udsende samme type luft. Det betyder, at hvis du ønsker en varmere eller koldere temperatur, skal du indstille din aircondition igen.
På trods af navnet kan vores airconditionservice både bruges på klimaanlæg og aircondition, har du behov for service på din bils anlæg, kan du allerede i dag bestille en tid online.

Læs mere

Skadecenter

Kontakt os for en vurdering af din bil og skadens omfang

  1. Har du spørgsmål til vores skadecenter, eller ønsker du at få vurderet skaden på din bil, så ring til os på 86 16 15 16. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

    Vi er specialister i at udbedre skader på nye såvel som brugte biler, og vi stiller også gerne vores ekspertise til rådighed for dig.