UDBEDRER ALLE FORMER FOR FORSIKRINGSSKADER

Skadecenter i Aarhus

 

  1. Har du været udsat for en skade på bilen, så er det med at få den repareret hurtigt, så du igen får den fulde komfort, når du er ude at køre. Det gælder, uanset om der er tale om en ny eller brugt bil.

    Hos CarService i Aarhus V finder du et skadecenter, der er vant til at udbedre forsikringsskader, og vi vil også gerne hjælpe med at få din bil ud på vejen igen. Vi hjælper typisk kunder fra Aarhus, Skanderborg og omegn.
Læs mere

VORES SKADECENTER HJÆLPER TIL MED ALT

Vi udfylder og indsender forsikringspapirer

Når et forsikringsselskab skal ind over en skade, skal der selvfølgelig udfyldes og indsendes dokumenter, der beskriver skadens omfang. Vi har besluttet os for at gøre det så nemt som overhovedet muligt for vores kunder. Derfor skal du blot booke en tid hos CarService og medbringe papirerne fra dit forsikringsselskab, så hjælper vi med at udfylde og indsende papirerne.

Imens vi reparerer din bil, får du desuden en gratis lånebil af os, så din hverdag ikke går i stå. Vores rutinerede pladesmede, vil herefter gå i gang med at udbedre bulerne, og erfarne automekanikere vil ligeledes hjælpe til, hvis der for eksempel er tale om en skade på motoren. På den aftalte dato har vi gjort din bil klar til dig.
Den er selvfølgelig vasket og rengjort, så den er behagelig at sætte sig ind i.

Kontakt os

Få en vurdering af din bil om skadens omfang

  1. Har du spørgsmål til vores skadecenter, eller ønsker du at få vurderet skaden på din bil, så ring til os på 86 16 15 16. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

    Vi er specialister i at udbedre skader på nye såvel som brugte biler, og vi stiller også gerne vores ekspertise til rådighed for dig.