Om

CarService

 

  1. CarService ejes og drives af Simon Lykkeskov Jensen og Kasper Skydt.

    Vi brænder for vores fag og går gerne en ekstra mil for vores kunder.

    Efter en del år i branchen, besluttede vi os for at der skulle ske noget nyt. Vi havde i mange år begge drømt om at åbne vores eget autoværksted i Århus. Derfor var det naturligt for os, at da muligheden bød sig for at overtage Beni-Auto slog vi til.

    Vi har et stort fokus på at følge med tiden, hvorfor vi løbende dygtiggøre os. Det er også en af grundene til, at vi har valgt at være en del af Danmarks største værkstedskæde - AutoMester.

 

Læs mere

Vores tilgang!

Kunden er altid i fokus

 

Vi er vilde med at skrue i biler, og vi er vilde med glade og tilfredse kunder.

Når en kunde afleverer sin bil på værkstedet, har han selvfølgelig en forventning om, at bilen repareres af udlærte mekanikere. Vi er klar over, at ikke alle vores kunder er bileksperter, og det er derfor vigtigt for os, at vi prøver at forklare, hvad der skal repareres på en måde, så kunden forstår det – selv om de ikke selv er uddannet i branchen.

Vi har desværre hørt fra nogle kunder, der kommer med bilen, at de tidligere har oplevet, at deres regning er steget i perioden efter de har modtaget tilbuddet fra et værksted, og til de henter deres bil igen – det sker ikke hos os. Når vi afgiver et tilbud på en reparation, så ligger prisen fast. Vi kan selvfølgelig opdage en skjult fejl, når vi først går i gang med bilen, men vi vil så kontakte dig, før vi udskifter og reparerer dele, vi ikke på forhånd har aftalt.

Vi glæder os til at byde nye kunder velkommen hos CarService, ligesom vi glæder os til fortsat at samarbejde med de allerede eksisterende kunder. Du kan bestille tid direkte via vores bookingside. Du kan også ringe til os på telefon 86 16 15 16 eller udfyld kontaktformularen.

 

Bestil tid