LEVETIDEN PÅ DIN BIL

Bilpleje i Århus

 

  1. Hvornår er det rigtige tidspunkt at få foretaget rustbeskyttelse? Det rigtige svar er – så hurtigt som muligt. Jo før, vi plejer og behandler din bil, des tidligere vil den gavnlige effekt begynde at have sin virkning.

    Bilpleje og særligt rustbeskyttelse bør ikke overlades til amatører. Du risikerer at forårsage utilsigtede skader på din bil – overlad det i stedet til CarService. Vi har gennem vores samarbejde med SUVO adgang til markedets bedste rustbeskyttelsesmidler.

Priser på SUVO rustbeskyttelse

  • Lille bil: 3750 kr.
  • Mellem bil: 4375 kr.
  • Stor bil: 5125 kr.

Er du i tvivl om hvilken klasse bil du har? Så kontakt os

Læs mere

Er du i tvivl om det kan betale sig at rustbeskytte din bil

Skal din bil have rustbeskyttelse?

 

Giv os et kald på 86 16 15 16. Vi rådgiver dig gerne om fordele og ulemper, og vi er altid friske på at sende et uforpligtende tilbud, så du kan vurdere prisen.

En fordel ved at lade CarService stå for bilpleje af din bil er, at vi – ligesom med alle vores øvrige reparationer på værkstedet – aldrig går i gang med opgaver, som vi ikke på forhånd har aftalt. Støder vi ind i noget undervejs mens vi er i færd med at rustbeskytte f.eks. undervognen, så vil vi kontakte dig og sammen aftale, om det er noget, der skal repareres, eller om det er en omkostning, du hellere vil afholde på et senere tidspunkt.