Skadecenter i Århus

Vi udbedrer alle former for forsikringsskader

Har du været udsat for en skade på bilen, så er det med at få den repareret hurtigt, så du igen får den fulde komfort, når du er ude at køre. CarService på Brendstrupvej i Århus er vant til at udbedre forsikringsskader, og vi vil også gerne hjælpe med at få din bil ud på vejen igen.

Vi hjælper til med alt

Når et forsikringsselskab skal ind over en skade, skal der selvfølgelig udfyldes og indsendes dokumenter, der beskriver skadens omfang. Vi har besluttet at gøre det nemmest muligt for vores kunder. Du skal blot booke en tid hos CarService, og medbringe papirene fra forsikringsselskabet, så hjælper vi med at udfylde og indsende papirerne, og mens vi reparerer din bil, kan du leje en anden af os, så din hverdag ikke går i stå.

Vores rutinerede pladesmed Jan, vil herefter gå i gang med at udbedre bulerne og erfarne automekanikere vil ligeledes hjælpe til, hvis skaderne er af mere motoriske problemer. På den aftalte dato har vi gjort din bil klar til dig. Den er selvfølgelig vasket og rengjort, så den er behagelig at sætte sig ind i.

Kontakt og spørgsmål
Har du spørgsmål til vores skadecenter i Århus, så ring til os på 86 16 15 16. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.
 
Vi er et skadecenter i Århus, der tager imod alle bilmodeller

BESTIL TID