Om Carservice

CarService indehaves af Simon Lykkeskov Jensen og Kasper Skydt.

Vi er unge og friske og altid i godt humør. Særligt når vi er på værkstedet, er vi tilfredse med tilværelsen.

Efter at have været udlærte mekanikere i henholdsvis 5 og 12 år besluttede vi, at der skulle ske noget nyt. Vi havde i mange år begge drømt om at åbne vores eget autoværksted i Århus. Da muligheden bød sig for at overtage Beni-Auto slog vi til.

Vi har haft et godt samarbejde med den tidligere ejer, der har vist os godt til rette, og vi er glade for, at de fleste af hans faste kunder fortsat benytter værkstedet, efter vi har overtaget.

Vores tilgang!
Vi er vilde med at skrue i biler, og vi er vilde med glade og tilfredse kunder.
s
Når en kunde afleverer sin bil på værkstedet, har han selvfølgelig en forventning om, at bilen repareres af udlærte mekanikere. Vi er klar over, at ikke alle vores kunder er bileksperter, og det er derfor vigtigt for os, at vi prøver at forklare, hvad der skal repareres på en måde, så kunden forstår det – selv om de ikke selv er uddannet i branchen.

Kunden er altid i fokus

Vi har desværre hørt fra nogle kunder, der kommer med bilen, at de tidligere har oplevet, at deres regning er steget i perioden efter de har modtaget tilbuddet fra et værksted, og til de henter deres bil igen – det sker ikke hos os. Når vi afgiver et tilbud på en reparation, så ligger prisen fast. Vi kan selvfølgelig opdage en skjult fejl, når vi først går i gang med bilen, men vi vil så kontakte dig, før vi udskifter og reparerer dele, vi ikke på forhånd har aftalt.

Kontakt
Vi glæder os til at byde nye kunder velkommen hos CarService, ligesom vi glæder os til fortsat at samarbejde med de allerede eksisterende kunder. Du kan bestille tid direkte via vores bookingside. Du kan også ringe til os på telefon 8616 1516 eller udfyld kontaktformularen.

BESTIL TID