Autoværksted i Århus

Serviceeftersyn og reparationer – for private og erhverv

Det er ikke altid lige morsomt, når bilen skal på værksted, og man skal klare sig uden i et par dage. For det første koster det penge, og for det andet er det besværligt. Man skal måske finde på alternative måder at få barnet afleveret i børnehave, og man kan måske også forvente utilfredshed i hjemmet, hvis man ikke lige kan køre børnene til de sædvanlige fritidsaktiviteter, fordi bilen er ved at blive serviceret.

CarService kender til udfordringerne, og vi vil gøre alt vi kan for at mindske generne, når I overlader bilen til service eller reparation på vores værksted. Vi har derfor gjort det let for jer at aflevere og indskrive bilen, og hvis I giver besked når I booker tid, så kan vi have en lejebil klar, når I afleverer jeres egen.

3 års garanti på reservedele

Mekanikerne på autoværkstedet har stor erfaring, og kan derfor klare alle reparationer på alle bilmærker. Buler, ridser, host og hak er ingen hindring – vi ser det som en udfordring, og er også klar til at hjælpe med din bil. Vi har mange reservedele på vores lager, og har vi ikke lige den, der skal bruges til din bil, anskaffer vi den hurtigt hos leverandøren eller hos samarbejdspartnere i Århus. Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter på værkstedet, hvorfor vi vælger at give alle kunder 3 års garanti på reservedele.

Serviceeftersyn
Er det ved at være tid til et almindeligt serviceeftersyn, så klarer vi også det. For at tilfredsstille alle kunder tilbyder vi 3 varianter af service.

  • Service i henhold til din servicebog
  • Lille men hurtig økonomiservice som vi tilbyder til kr. 1.099,-
  • Stor og grundig økonomiservice som vi tilbyder til kr. 1.799,-

Du kan læse om forskellene på den lille og den store økonomiservice, men er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig, så ring til vores værksted på 86 16 15 16. Du kan også bestille en tid via vores bookingside. Hvis du har andre problemer med din bil, kan du ringe og få et godt tilbud.

Derfor er CarService det foretrukne autoværksted

  • Du beholder din fabriksgaranti – også selv om bilen er helt ny
  • Du kan låne en bil, mens vi arbejder på din
  • Vores værksted har stor erfaring med alle bilmærker
  • Vi tilbyder 3 års garanti på alle reservedele
  • Værkstedet er let tilgængeligt – både fra Århus C og fra omkringliggende byer